Anastacia

Anastacia, zijn naam is Newkirk, werd geboren op 17 september 1973 in Chicago in een artistiek milieu (zijn vader zong in de nacht-club en zijn moeder te spelen in verschillende muzikale komedie naar Broadway). Hieruit volgt, zijn studies aan de Professional Children's School in Manhattan, een school voor kinderen van kunstenaars. In de vergaderingen in de vergaderingen, het zal uiteindelijk op de televisie en participeert als danser in een paar clips. Maar Anastacia wil zingen! Het is, op advies van een vriend, de uitgifte Sterren zoeken. Het maakt niet winnen van de wedstrijd, maar werd opgemerkt door een zekere Michael Jackson, die zal onder zijn vleugel.
In 2000 is het eerste album soort van mooi. "Niet dat soort" zal voldoen aan een groot wereldwijd succes gebracht door de buis "Ik ben Outta Love". De bijzondere stemmen en herkenbaar is de indruk die het publiek houdt van haar. Het resultaat is als een mooie droom, om een ster Anastacia internationnale en elke nieuwe album verkoopt miljoenen exemplaren. In 2006 trad zij toe tot het merk S. Oliver uit zijn collectie van mode, maar vergeet niet de song. Zijn vijfde album, "My Vision Van mijn bril", kwam uit in het begin van 2008 belooft te worden eens te meer een succes.

Anastacia Biographie auf Deutsch - Anastacia Biography in English - Anastacia Biografía en español - Anastacia Biografia in italiano - Anastacia Biographie en Français - Anastacia Greek Biography - Anastacia Biografie in het Nederlands - Anastacia Biografia em Português - Anastacia Biografia w jezyku polskim - Anastacia Biography in Russian