Thierry Amiel

Thierry Amiel werd geboren op 18 oktober 1982 in Marseille. Het heeft een eenvoudige en gelukkig kindertijd. Geboren in een groot gezin (3 broers en 2 zussen) heeft hij altijd gewoond in de hoeken verloren buitenshuis in het zuiden: "Een schitterend leven," zei hij. Sinds zijn vroege jeugd, Thierry is een absolute fan van de muziek en het is aan de leeftijd van 13 jaar dat hij deel uitmaakt van een koor en neemt deel aan diverse concerten en opera's. Na zijn studies psychologie verlaat hij snel, besloot hij zich volledig te wijden aan zijn passie en ging de gietstukken (Popstar 2, Droom van een avond ...) zolang niet is geselecteerd door "The Search van New Star ", de show waar het zal worden een finalist. Gevlekte door een groot huis schijf (BMG) hij een contract getekend met haar. Zijn eerste single "Les Mots Bleus" is een groot succes.
In oktober 2003 werd vrijgegeven het eerste album van Thierry: "Paradoxes". Hij betrad de top drie van de verkoop record in zijn eerste week en zal dubbel goud in de toekomst. Aan het einde van 2006, Thierry Amiel keert terug met zijn tweede eponymous opus. In een meer persoonlijke stijl en de weg van standaard zangers real-tv hij opnieuw te verleiden het publiek en bevestigt al het goede dat we geloofden hem ... zeker het begin van een geweldige carrière.

Thierry Amiel Biographie auf Deutsch - Thierry Amiel Biography in English - Thierry Amiel Biografía en español - Thierry Amiel Biografia in italiano - Thierry Amiel Biographie en Français - Thierry Amiel Greek Biography - Thierry Amiel Biografie in het Nederlands - Thierry Amiel Biografia em Português - Thierry Amiel Biografia w jezyku polskim - Thierry Amiel Biography in Russian