Jessica Alba

Jessica Alba werd geboren op 28 april 1981 in Pomona, California (USA). Van een jonge leeftijd (zijn ouders zeggen slechts vijf jaar, ze droomt al camera's) Jessica is gemaakt door de komische en twaalf jaar, ze neemt zijn eerste theater. Ze krijgt snel en landde een kleine rol in een tv-serie. Jessica Alba krijgt ook een rol in een film "Venus Rising" en vervolgens het oosten aan de affiche serie "Flipper De Dauphin". Ter verbetering van zijn spel als actrice, Jessica in 1997 tussen de beroemde Atlantic Theatre Company in New York.
Het draait in een aantal series, maar de film begint te maken zachte ogen en in 1999 speelt ze onder leiding van Drew Barrymore in de romantische komedie "A Kiss slot!". Het gaat dan om met minder licht films zoals "The Main Wie Tue" of "Paranoïde" maar het is echt dankzij de serie "Dark Angel" dat het publiek ontdekt en verliefd wordt op dit meisje in de plastic impeccable. Zijn laatste rollen in "Sin City", "Fantastic Four" of "Blue naar de hel" dat bewijst dat Jessica Alba heeft de sterke punten zal een van de belangrijkste figuur in Hollywood.

Jessica Alba Biographie auf Deutsch - Jessica Alba Biography in English - Jessica Alba Biografía en español - Jessica Alba Biografia in italiano - Jessica Alba Biographie en Français - Jessica Alba Greek Biography - Jessica Alba Biografie in het Nederlands - Jessica Alba Biografia em Português - Jessica Alba Biografia w jezyku polskim - Jessica Alba Biography in Russian