Christina Aguilera

Christina Aguilera werd geboren op 18 december 1980 op Staten Island, NY, USA. Het verhaal van Christina Aguilera is een droom die Hollywood kwam waar. Deze jonge dochter van een soldaat en een violist / pianist de leeftijd van 18 jaar, reisde de wereld die in Japan woont achtereenvolgens, Florida, Texas en New Jersey, voordat hij zich in Wexford, Pennsylvania, in buitenwijken van Pittsburgh. "Voor zover ik me kan herinneren, ik wilde doen deze job" stelt de blonde met blauwe ogen. Christina begon te ontstaan in zijn prestaties op school. Daarna verscheen ze op de leeftijd van acht jaar in een uitzending in alle Verenigde Staten: "Star Search"; tien jaar zingt ze het volkslied gespeeld op de professionele sportteams in Pittsburgh (Steelers en pinguïns) , En 12 jaar won haar plaats in de "New Mickey Mouse Club ', het delen op de voorgrond in dit programma met een aantal tv-sterren geworden die Britney Spears, JC Justin en de groep 'N Sync en de ster van "Felicity", Keri Russell.
Na twee jaar doorgebracht in de wekelijkse Disney show, Christina s'expatria ter verbetering van zijn muzikale talenten. Zij boekten een duet, "All I Wanna Do" met de Japanse popster Keizo Nakanishi, was er in de clip en ging op tournee door Japan. Bij zijn terugkeer naar de VS in het begin van 1998, Christina werd uitgenodigd voor een auditie voor de opname van "Reflection" soundtrack van de Disney-tekenfilm "mulan". Het onderzoek, uitgevoerd door de studio's, een zanger met een krachtige stem en een grote vocale bereik heeft een vroegtijdig einde. Op verzoek van zijn manager, Christina op zijn keten salon een model van de Whitney Houston song "I Wanna Run To You", die was verzonden uit te spreken voor Disney. En in 48 uur, het meisje de stem van een enkele rijpe bevond zich in een studio in Los Angeles om "Reflection". Dezelfde week, RCA Records had het ondertekenen van een contract. Mulan is vrijgegeven in juni 1998 en "Reflection" bereikt de Top 15 A / C enkel, terwijl Christina zong het live op TV in "CBS vanmorgen" en "Donnie & Marie Show." 'S Thema song -- moeite met het smeden van een identiteit - was iets wat mij betreft als qu'adolescente ", aldus Christina. Het lied ook het meest kritiek, die nominèrent de Golden Globe Awards (de overwinningen van de Amerikaanse muziek voor de beste film-soundtrack . Op zijn eerste album voor RCA, Christina nog steeds bloot en om een bijzondere stemming. Du tempo dance-pop van haar eerste single, "Genie In A Bottle" fun "What A Girl Wants", door middel van het evangelie klanken van "So Emotional" en de ballad "I Turn To You", Christina pakt het onderwerp van onderzoek van zijn eigen gemengde identiteit van de onzekerheid van de adolescentie en de overgang naar volwassenheid. "J 'was enthousiast om samen te werken met zo veel grote producenten op dit album, "zegt Christina. Onder hen zijn Carl Sturken en Evan Rogers [' N Sync, Boyzone, Brand New Heavies], David Frank, Steve Kipner, Travon Potts [co-auteur tube "Angel of Mine"], Matthew Wilder, Diane Warren en Guy Roche [Brandy, Dru Hill, Aaliya, K-Ci & Jo Jo]. ritmische liedjes en prachtige ballads zijn duidelijke aanwijzingen dat Christina niet alleen een mode-fenomeen, maar een serieuze kandidaat voor de stem van zijn generatie.
Christina Aguilera teruggekeerd in 2006 met het tweede album, 'Back To The Basics ". Zeer rhythm and blues klinkt jazz en soul, dit album bevestigt al het goede dat we dachten over Christina.

Christina Aguilera Biographie auf Deutsch - Christina Aguilera Biography in English - Christina Aguilera Biografía en español - Christina Aguilera Biografia in italiano - Christina Aguilera Biographie en Français - Christina Aguilera Greek Biography - Christina Aguilera Biografie in het Nederlands - Christina Aguilera Biografia em Português - Christina Aguilera Biografia w jezyku polskim - Christina Aguilera Biography in Russian