Christina Aguilera

Christina Aguilera γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 1980, σχετικά με Staten Island, NY, ΗΠΑ. Η ιστορία της Christina Aguilera είναι ένα όνειρο που το Χόλιγουντ ήρθε αλήθεια. Η νεαρή αυτή κόρη ενός στρατιώτη και ενός βιολιού / πιανίστα ηλικίας 18 ετών ταξίδεψε τον κόσμο που ζει στην Ιαπωνία, διαδοχικά, Φλόριδα, το Τέξας και τη Νέα Ιερσέη, πριν από το διακανονισμό στο Wexford, Pennsylvania, προάστια του Πίτσμπουργκ. "Εξ όσων μπορώ να θυμάμαι, ήθελα να κάνουμε αυτή τη δουλειά" confides το ξανθό με γαλανά μάτια. Χριστίνα άρχισε να εμφανίζεται σε παραστάσεις του στο σχολείο. Τότε εμφανίστηκε σε εκείνη την ηλικία των οκτώ χρόνια σε μία εκπομπή σε όλες τις ΗΠΑ: "Star Search"? Δεκα χρονια που τραγουδούσε τον εθνικό ύμνο στα παιχνίδια επαγγελματικών αθλητικών ομάδων στο Πίτσμπουργκ (Steelers και πιγκουΐνους) , Και 12 ετών πήρε τη θέση της στην "New Mickey Mouse Club", ανταλλάσσοντας την τιμητική της σε αυτό το πρόγραμμα με διάφορα τηλεοπτικά αστέρια γίνει τέτοια Britney Spears, JC Justin και η ομάδα «Ν Sync και το άστρο του" Felicity, "Keri Russell.
Μετά από δύο χρόνια δαπανήθηκαν κατά την εβδομαδιαία Disney δείχνουν, Χριστίνα s'expatria να βελτιώσει τις μουσικές του ταλέντα. Έχει καταγραφεί μια ντουέτο, το "All I Want to Do" με την ιαπωνική pop star Keizo Nakanishi, έκαναν μια εμφάνιση στο κλιπ και πήγε σε περιοδεία με την Ιαπωνία. Με την επιστροφή του στις ΗΠΑ στις αρχές του 1998, Χριστίνα κλήθηκε να audition για την ηχογράφηση του "Reflection" soundtrack κινούμενο σχέδιο της Disney "Mulan". Η έρευνα, που αναλαμβάνονται από το στούντιο, μια τραγουδίστρια με μια ισχυρή φωνή και ένα ευρύ φάσμα φωνητικά ανέλαβε πρώιμο τέλος. Μετά από αίτηση του διαχειριστή, Χριστίνα καταγράφονται για την αλυσίδα salon ένα μοντέλο της Whitney Houston τραγούδι "Θέλω να τρέχω σε εσάς", η οποία εστάλη για να εκφράσουμε στην Disney. Και σε 48 ώρες, το κορίτσι της φωνής της που βρέθηκαν τον εαυτό του ώριμο και μόνο σε ένα στούντιο στο Λος Άντζελες για την εγγραφή "Reflection". Η ίδια εβδομάδα, RCA Records είχε υπογράψει μια σύμβαση. Mulan κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 1998 και του "Reflection" κατέληξε ο Top 15 Α / Γ και μόνο, ενώ η Χριστίνα θα τραγουδούσε ζωντανά από την τηλεόραση στο "CBS σήμερα το πρωί" και "Donnie & Marie Show". 'S Theme τραγούδι -- δυσκολία στη διαμόρφωση μιας ταυτότητας - ήταν κάτι που αφορούσε εμένα ως qu'adolescente "είπε η Χριστίνα. Το τραγούδι και η πιο κριτική, η οποία nominèrent το Golden Globe Awards (οι νίκες της αμερικανικής μουσικής για το καλύτερο soundtrack της ταινίας . Με το πρώτο του άλμπουμ για την RCA, Χριστίνα συνεχίζει να εκθέτουν και να παρουσιάζουν ειδική ψηφοφορία. Du tempo dance-pop του πρώτο single, το "Genie In A Φιάλη" διασκέδαση "What A Girl Θέλει", μέσω του ευαγγελίου τους ήχους του "Συναισθηματική λοιπόν" και την μπαλάντα "I Turn σε εσάς", Χριστίνα ασχολείται με το αντικείμενο της έρευνας της δικής του ταυτότητας αναμειγνύεται στις αβεβαιότητες της εφηβείας και η μετάβαση στην ενήλικη ζωή. "J »ήταν ενθουσιασμένοι να εργάζονται με τόσες άλλες μεγάλες παραγωγοί σχετικά με αυτό το άλμπουμ», λέει η Χριστίνα. Ανάμεσά τους είναι και ο Carl Sturken Evan Rogers [ 'Ν Sync, Boyzone, Brand New Heavies], David Frank, Steve Kipner, Travon Potts [συν-συγγραφέας σωλήνα "Angel of Mine"], Matthew Wilder, Diane Warren και Guy Roche [Brandy, Dru Hill, Aaliya, K-Ci & Jo Jo]. ρυθμική όμορφα τραγούδια και μπαλάντες αποτελούν σαφείς αποδείξεις ότι η Χριστίνα δεν είναι απλώς μια μόδα φαινόμενο, αλλά μια σοβαρή υποψήφια για Φωνή της γενιάς του.
Christina Aguilera επέστρεψε το 2006 με ένα δεύτερο άλμπουμ, "Επιστροφή στην Βασικά στοιχεία". Πολύ rhythm blues και jazz ήχους και την ψυχή, το λεύκωμα αυτό επιβεβαιώνει όλα τα καλά ότι θα σκεφτεί τη Χριστίνα.

Christina Aguilera Biographie auf Deutsch - Christina Aguilera Biography in English - Christina Aguilera Biografía en español - Christina Aguilera Biografia in italiano - Christina Aguilera Biographie en Français - Christina Aguilera Greek Biography - Christina Aguilera Biografie in het Nederlands - Christina Aguilera Biografia em Português - Christina Aguilera Biografia w jezyku polskim - Christina Aguilera Biography in Russian