Ben Affleck

Benjamin Geza AFFLECK werd geboren op 15 augustus 1972 in Berkeley, Californië. Hij besluit om een acteur als hij nog niet had bereikt, haar tiende verjaardag. Hij neemt deel aan een aantal reclamespots, zoals Burger King, en wordt aangeboden rollen in een paar rondes van kleine scherm, zoals "The Voyage van de Mimi." Het was tijdens deze periode en aan de Harvard ontmoette hij zijn accolite altijd, Matt Damon. Zij suiveront alle klassen dramatische kunsten, en geef een paar optredens. Ben Affleck voorschot op weg naar succes te spelen in vele films, "De handen van een Stranger" (1987), "The Second Voyage van de Mimi" (1988), "verblind en verward" (1993) of meer onafhankelijke films als "Chasing Amy" of "Glandeurs."
Achter de acteur verbergt ook een schrijver van talent, blijkt uit co-schrijven met Matt Damon scenario "Good Will Hunting." De functie is toegekend twee Oscars, voor beste acteur Robbin Williams en het beste scenario.
Terwijl dit alles maakt de beroemde Californische schoonheid, de film "Shakespeare in Love" en "Armageddon" dat zal letterlijk ontploffen zijn carrière. Ben is een ster dan Wereld adulé iedereen en alles.
In 2001 werd Ben Affleck is het maken van zijn bijdrage aan kartonnen interplanetaire "Pearl Harbor" en dan speelt hij samen met J-Lo in 'Gigli'. De twee sterren éperduement verliefd, maar ook grote tentoonstellingen met de media dat het paar onderbrekingen begin 2004.
Maar de prachtige Ben snel valt hoofd door het geheim trouwen Jenifer Gardner in 2005, die geeft hem een dochter in december van dat jaar. Als later hart alles goed gaat voor de beau Ben, latere films, haar rol als niet hetzelfde succes als in het verleden, maar dit niet ten koste van zijn talent en te zien in "Mi $ e geprijsd" in 2007 of terug te vinden achter de camera voor "Gone Baby Gone" is nog steeds een groot genoegen.

Ben Affleck Biographie auf Deutsch - Ben Affleck Biography in English - Ben Affleck Biografía en español - Ben Affleck Biografia in italiano - Ben Affleck Biographie en Français - Ben Affleck Greek Biography - Ben Affleck Biografie in het Nederlands - Ben Affleck Biografia em Português - Ben Affleck Biografia w jezyku polskim - Ben Affleck Biography in Russian