Victoria Adams Beckham

Victoria Beckham Adams werd geboren op 17 april 1975. Elke kleine, Victoria geliefde te spelen de sterren. Zijn attirence voor de show maakt aanmelden bij Laines Arts Theater Epsom College, waar ze nam cursussen, drie jaar. Maar zijn doel is om een zanger. Dus, wanneer zij ontdekt dat een kleine advertentie voor de aanwerving van meisjes om een groep op het niet aarzelen voor een moment. De vijf leden van de "Spice Girls" wonen samen in een huis gedurende een jaar, wanneer zij niet opstijgen, omdat de mode is de jongens-band en het idee van een groep die uitsluitend uit meisjes niet echt aangetrokken producenten. Simon Fuller, manager van Annie Lennox, neemt onder zijn beschermende vleugel al in mei 1995. Virgin eindelijk eens is met hen aan te melden voor een contract.
Elke s'enchaîne vervolgens zeer snel, de clip van het nummer Wannabe is echt een ongeluk, waar ze worden vrijgegeven. In juli 1996 werd het lot van de eerste single die groep behoort nr. 3 de week van zijn release en de top bereikte op de ranglijst van de volgende week. En dit voor 7 opeenvolgende weken.
Posh Victoria Adams bijnaam door zijn fans en de pers dankt zijn bijnaam aan het feit dat hij werd aangewezen als de snob groep. Altijd gekleed in die klasse en luxe, is het vaak gekleed door Gucci, zijn favoriete merk. Het biedt een trots en koude lucht, waardoor men zijn bijnaam.
In 1998, met meer dan 35 miljoen albums verkocht, de "Spice Girls" van elkaar te scheiden. In datzelfde jaar echtgenote Victoria voetballer David Beckham. Van deze unie zijn geboren een kleine Brooklyn (Brooklyn, omdat het werd bedacht in deze beroemde wijk van New York), Romeo (ontworpen in Parijs, niet in Verona) en een kleine Cruz, de laatste geboren in februari 2005. Professioneel opgesomd, Victoria Adams Beckham naar een schuchtere terugkeer in de bakken in 2002 met twee singles "Niet een dergelijke Innocent Girl" en "A Mind op zich" uit haar eerste solo-album en werkte voor de vooruitgang van zijn biografie.

Victoria Adams Beckham Biographie auf Deutsch - Victoria Adams Beckham Biography in English - Victoria Adams Beckham Biografía en español - Victoria Adams Beckham Biografia in italiano - Victoria Adams Beckham Biographie en Français - Victoria Adams Beckham Greek Biography - Victoria Adams Beckham Biografie in het Nederlands - Victoria Adams Beckham Biografia em Português - Victoria Adams Beckham Biografia w jezyku polskim - Victoria Adams Beckham Biography in Russian