Ace Of Base

Ace of Base is eerst en vooral een familie-geschiedenis, want de groep is samengesteld uit drie leden van dezelfde familie: Jonas Berggren de gitaar en keyboard, en Malin Jenny Berggren stem. In dit trio heeft zich bij Ulf Ekberg in 1990 tot aanvulling van een van de toonaangevende groepen van de verscheidenheid van pop 90 jaar. Na veel onderzoek, de groep uiteindelijk een platenmaatschappij, Denemarken: Mega Records, en in 1993 het album "Happy Nation" werd uitgebracht in de bakken. Het succes is onmiddellijk, buizen met elkaar verbonden zijn en de reputatie van de groep wordt.
De groep het tweede album, in lijn met de eerdere ontmoeting ook een groot succes omdat het verkoopt aan meer dan 6 miljoen exemplaren, maar de smaak van het publiek veranderingen en de muziek-groep vertraagt. De media hype rond Ace of Base daalt geleidelijk en hun albums zijn na de vreugde van de fans, maar niet om een nieuw publiek. Hun nieuwste opus-to-date "Da Capo" uitgebracht in 2002 onopgemerkte en zijn de oude recepten van de groep. De leden van Ace of Base werken momenteel op de vijfde studio-album.

Ace Of Base Biographie auf Deutsch - Ace Of Base Biography in English - Ace Of Base Biografía en español - Ace Of Base Biografia in italiano - Ace Of Base Biographie en Français - Ace Of Base Greek Biography - Ace Of Base Biografie in het Nederlands - Ace Of Base Biografia em Português - Ace Of Base Biografia w jezyku polskim - Ace Of Base Biography in Russian