Victoria Abril

Victoria Abril wordt geboren op 4 juli 1959 in Madrid. Het is bestemd voor een carrière als balletdanseres, maar op advies van zijn leraar, is op weg naar een carrière als actrice. Hij maakte zijn eerste optreden in de film samen met Sean Connery en Audrey Hepburn in "Obsession" in 1975. Victoria Abril vermenigvuldigt kleine rollen in andere productie voor het draaien van de televisie en de presentatie van de afgifte.
In 1982, het geeft een nieuwe impuls te geven aan zijn carrière komen om zich te vestigen in Parijs. Het werd al snel een actrice gezocht door de bestuurders en de rol ging naar de bioscoop frans ( "Blue Helmet", "GAZON Maudit", enz.) zonder te vergeten Spaanse film ( "Talons Aiguilles," "Attache-Moi", enz. ). Een 45-jarige, Victoria Abril, die heeft verspreid naar de bioscoop, het startschot gegeven voor een nieuwe uitdaging door het opnemen van een album, "Putcheros do Brasil" uitgebracht in mei 2005. Eind 2007 met het album "O Lala", hervat de klassieke Franse nummers in een stijl flamenco / bossa, Victoria Abril bevestigt zijn interesse in muziek en meer en meer als zanger.

Victoria Abril Biographie auf Deutsch - Victoria Abril Biography in English - Victoria Abril Biografía en español - Victoria Abril Biografia in italiano - Victoria Abril Biographie en Français - Victoria Abril Greek Biography - Victoria Abril Biografie in het Nederlands - Victoria Abril Biografia em Português - Victoria Abril Biografia w jezyku polskim - Victoria Abril Biography in Russian