Myriam Abel

Myriam Abel, wiens echte naam Myriam Abdelhamid werd geboren op 15 mei 1981 in La Grand Combe. Ze begint te zingen klein om lid te worden van een vereniging, die het mogelijk maakt hem te wennen aan de sfeer van wedstrijden en prestaties op het podium. In 1997, Myriam Abel deel in de tv-show "Ik Passe een televisie", eindigt ze eerste en is een eerste stap in de professionele wereld. Vanaf dat moment Myriam zich meer richt op zijn eigen muzikale stijl en persoonlijkheid om te winnen. Vanaf 2000, Myriam Abel probeert zijn geluk tevergeefs voor verschillende emissies real-tv (Star-Académy, Pop Star, enzovoort), het deel tegen een paar anderen als "C'est My Choice" of "de kans om Songs ".
Het geluk uiteindelijk bleek toen ze in 2005 is gekozen om deel te nemen aan "La Nouvelle Star 3". Ze wint de wedstrijd met vlag en wimpel, dankzij zijn krachtige stem en zijn charisma en won de kans om een album uitgebracht in december 2005: "La Vie Devant Toi." Myriam Abel bevestigt deze schijf met al het goede dat we geloofden het en we boeken in 11 titels een goede dosis van tederheid, zachtheid, sensualiteit en punch.

Myriam Abel Biographie auf Deutsch - Myriam Abel Biography in English - Myriam Abel Biografía en español - Myriam Abel Biografia in italiano - Myriam Abel Biographie en Français - Myriam Abel Greek Biography - Myriam Abel Biografie in het Nederlands - Myriam Abel Biografia em Português - Myriam Abel Biografia w jezyku polskim - Myriam Abel Biography in Russian